top of page

Ayurvédikus babamasszázs

30 perc   8.000 Ft

Az Ayurvédikus babamasszázs a gyengéd érintések, a természetes gyógynövényben gazdag olajok és a harmónia megteremtését segíti

a baba testi -és szellemi egészségének támogatására. 

A babamasszázs során használt gyógynövényes olajoknak a következők az előnyei a babák számára:

 

Táplálás és hidratálás

A gyógynövényes olajok, segíthetnek a baba bőrének hidratálásában és táplálásában, különösen szükséges lehet a csecsemők száraz bőrének kezelésére. Mivel gyógyolajaink 100% tisztaságúak, így a bőrirritáció kizárható.

Emésztés támogatása

A babák esetén fontos az emésztés támogatása, különösen akkor, ha a baba hasfájós vagy puffadásra hajlamos. A nyugtató, de speciális masszázstechnika hozzájárul a baba emésztésének serkentéséhez.

Csont- és izomfejlődés támogatása

A masszázs hozzájárul a csecsemő izomzatának és ízületeinek fejlődéséhez. Az olajok beszívódása a bőrön keresztül segíthet a tápláló anyagok eljuttatásában a szövetekhez.


Érzékenység és kapcsolat erősítése

A babamasszázs nemcsak a fizikai egészséget támogatja, hanem az érzelmi kötelék erősítésére is szolgál. Az Anya és a Baba közötti fizikai kapcsolat mélyítheti a köteléket, és nyugtató hatással lehet mind a babára, mind az anyára.

A megfelelő technikák és olajok kiválasztásához Bővebb információt szakembereinktől a +36301209201 telefonszámon kérhet.

baba.jpg
bottom of page