top of page

Egészségmegőrző program tinédzsereknek

30 perc   8.000 Ft
60 perc 12.000 Ft
90 perc 17.000 Ft

Az Ayurvédikus egészségmegőrzés kiváló választás a tinédzserek számára, akiknek szükségük van egy egészséges életmódra és kiegyensúlyozott testi-lelki állapotra. 

Kezeléseinket a tinédzserek életmódjához igazítottuk, hogy segítsük őket az izom- és ízületi problémák megelőzésében, az immunrendszerük erősítésében, valamint a bőr egészségének megőrzésében és regenerálásában, általános közérzetük javításában.
 

Izom és ízületi problémák kezelés
Az Ayurvédikus gyógyászat különféle gyógynövények és természetes összetevők felhasználásával segít enyhíteni az izom- és ízületi fájdalmakat. Ez különféle masszázs technikákat foglal magába, amelyek elősegítik az izmok rugalmasságát és az ízületek mobilitását, valamint a fájdalom enyhítését.

Immunrendszer-erősítés
A tinédzserek számára kiemelten fontos az immunrendszer erősítése a mindennapi kihívásokkal szemben. A méregtelenítő masszázs nem csupán egy fizikai érintés, hanem egy mélyreható terápia is, amely segít kiegyensúlyozni és tisztítani mind a testet, mind az elmét. A masszázs során serkentjük a vérkeringést, a gyógynövényes olaj a bőrön keresztül felszívódva bejut a vérkeringésbe, ami segít fellazítani és eltávolítani a lerakódott méreganyagokat a testen belül.

Bőrregenerálás és bőrproblémák kezelése 
A tinédzserek gyakran küzdenek bőrproblémákkal, mint például a pattanások és az egyenetlen bőrfelszín. Ez a kezelés természetes és gyengéd módon támogatja a bőr egészségét. A program tartalmaz bőrtisztító és bőrregeneráló gyógynövény készítményeket, valamint speciális test -és arckezelést, amely segít a bőr tisztaságának és ragyogásának megőrzésében.

 

A terápián való részvétel szülői felügyelettel lehetséges!

aept.jpg
bottom of page