top of page

Sült burgonya szezámmaggal, kókusszal és lime cseppekkel

Frissítve: 2023. nov. 23.


Adag: 4 főre

Előkészítési idő: 30 perc

Sütési idő: 40 perc

Nehézségi szint: könnyű

Étkezés: ebéd-vacsora

Stílus: ájurvédikus

Elkészítési mód: sütés

Fogyasztási javaslat: ősz-tél



Hozzávalók:

- 3 evőkanál kókuszpehely

- 1 egész lime

- 3 egész burgonya

- 2 csipetnyi só (ásványi só)

- 3 evőkanál szezámmag


Az egészséges recept elkészítése:


1. Kezd el a burgonyát főzni. Közben pirítsd meg a kókuszreszeléket és a szezámmagot, amíg éppen csak megpirulnak.


2. Amikor a burgonya puha, szűrd le. A puha burgonyára locsold meg a lime levével, majd óvatosan keverd hozzá a pirított kókuszt és szezámmagot.


3. Élvezd ezt a trópusi finomságot konyhádban! A ropogós, pirított kókusz és szezámmag fantasztikus textúrát és ízeket kölcsönöznek a puha burgonyának. A friss lime meglocsolás pedig frissítő savasságot és egyedi aromát ad az ételnek.


Ez az étel remek választás az őszi és téli hónapokban, és garantáltan élvezetet nyújt az ízlelőbimbóknak.


8 megtekintés0 hozzászólás

Comentarios


bottom of page