Adag: 4 főre
Előkészítési idő: 30 perc
Sütési idő: 40 perc
Nehézségi szint: könnyű
Étkezés: ebéd-vacsora
Stílus: ájurvédikus
Elkészítési mód: sütés
Fogyasztási javaslat: ősz-tél
Hozzávalók:
- 3 evőkanál kókuszpehely
- 1 egész lime
- 3 egész burgonya
- 2 csipetnyi só (ásványi só)
- 3 evőkanál szezámmag
Az egészséges recept elkészítése:
1. Kezd el a burgonyát főzni. Közben pirítsd meg a kókuszreszeléket és a szezámmagot, amíg éppen csak megpirulnak.
2. Amikor a burgonya puha, szűrd le. A puha burgonyára locsold meg a lime levével, majd óvatosan keverd hozzá a pirított kókuszt és szezámmagot.
3. Élvezd ezt a trópusi finomságot konyhádban! A ropogós, pirított kókusz és szezámmag fantasztikus textúrát és ízeket kölcsönöznek a puha burgonyának. A friss lime meglocsolás pedig frissítő savasságot és egyedi aromát ad az ételnek.
Ez az étel remek választás az őszi és téli hónapokban, és garantáltan élvezetet nyújt az ízlelőbimbóknak.
Comments