top of page
Szerző képeAdrienn Ferenczi

Sütőben sült őszibarack vaníliával, szerecsendióval & szegfűszeggel

Frissítve: 2023. nov. 23.


Adagok: 4 fő részére

Előkészítési idő: 5 perc

Főzési idő: 60 perc

Nehézségi szint: könnyű

Étel: nasi-desszert

Stílus: nyugati

Elkészítés: sült

Fogyasztási javaslat: ősz-tél


Hozzávalók:

- 1/4 teáskanál szegfűszeg

- 1/4 teáskanál szerecsendió

- 4 db őszibarack

- 1 teáskanál nyers cukor

- 1 teáskanál vanília kivonat



Az egészésges recept elkészítése:


Nagyon egyszerű!


1. Vágjuk félbe az őszibarackot, és távolítsuk el a magot.


2. Egy közepes méretű tálban keverjük össze a fűszereket, cukrot és vanília kivonatot 250 ml vízzel. Öntsük az őszibarackra.


3. Fedjük le, és süssük 160 fokon egy órán át, vagy amíg az őszibarackok puha nem lesznek.

57 megtekintés0 hozzászólás

Comentarios


bottom of page