Adagok: 4 fő részére
Előkészítési idő: 5 perc
Főzési idő: 60 perc
Nehézségi szint: könnyű
Étel: nasi-desszert
Stílus: nyugati
Elkészítés: sült
Fogyasztási javaslat: ősz-tél
Hozzávalók:
- 1/4 teáskanál szegfűszeg
- 1/4 teáskanál szerecsendió
- 4 db őszibarack
- 1 teáskanál nyers cukor
- 1 teáskanál vanília kivonat
Az egészésges recept elkészítése:
Nagyon egyszerű!
1. Vágjuk félbe az őszibarackot, és távolítsuk el a magot.
2. Egy közepes méretű tálban keverjük össze a fűszereket, cukrot és vanília kivonatot 250 ml vízzel. Öntsük az őszibarackra.
3. Fedjük le, és süssük 160 fokon egy órán át, vagy amíg az őszibarackok puha nem lesznek.
댓글