top of page

Sütőben sült őszibarack vaníliával, szerecsendióval & szegfűszeggel

Frissítve: 2023. nov. 23.


Adagok: 4 fő részére

Előkészítési idő: 5 perc

Főzési idő: 60 perc

Nehézségi szint: könnyű

Étel: nasi-desszert

Stílus: nyugati

Elkészítés: sült

Fogyasztási javaslat: ősz-tél


Hozzávalók:

- 1/4 teáskanál szegfűszeg

- 1/4 teáskanál szerecsendió

- 4 db őszibarack

- 1 teáskanál nyers cukor

- 1 teáskanál vanília kivonat



Az egészésges recept elkészítése:


Nagyon egyszerű!


1. Vágjuk félbe az őszibarackot, és távolítsuk el a magot.


2. Egy közepes méretű tálban keverjük össze a fűszereket, cukrot és vanília kivonatot 250 ml vízzel. Öntsük az őszibarackra.


3. Fedjük le, és süssük 160 fokon egy órán át, vagy amíg az őszibarackok puha nem lesznek.

8 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page