Adagok: 4 főre
Előkészítési idő: 15 perc
Főzési idő: 45 perc
Étel: ebéd-vacsora
Stílus: nyugati
Elkészítés: leves, főtt
Fogyasztási javaslat: ősz-tél
Hozzávalók:
- 1/4 teáskanál fekete bors
- 4 db sárgarépa
- 1 evőkanál koriander
- 2 gerezd fokhagyma
- 150 g ghee (tisztított vaj)
- 2,5 centiméter friss gyömbér
- 1/2 db lime
- 2 db krumpli
- 1 teáskanál ásványi só
- 2 egész vöröshagyma
- 1 gerezd cukkini
Az egészésges recepet elkészítése:
1. Pirítsuk meg a vöröshagymát a ghee-ben egy nagy lábosban. Adjuk hozzá az apróra vágott fokhagymát és gyömbért, majd pirítsuk még harminc másodpercig.
2. Adjuk hozzá a többi hozzávalót, majd öntsük fel vízzel, amely kétszerese a zöldségek magasságának. Forraljuk fel, amíg a zöldségek megpuhulnak.
3. Tálalás előtt díszítsük friss korianderrel.
Comments